Любителям подзвонити з’явилась ще одна можливість поговорити

Поділитися

Державну фінансову інспекцію в Тернопільській області реорганізовано в Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області, основним завданням якого є реалізація повноважень Західного офісу Держаудитслужби на території Тернопільської області. Публічність і прозорість діяльності Держаудитслужби, її територіальних органів забезпечується через налагодження зв’язків з громадськістю, в тому числі за «телефонами довіри».
Основним завданням функціонування «телефону довіри» є надання інформації щодо повноважень Держаудитслужби; забезпечення оперативного реагування на порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними установами; виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій, рішень посадових осіб Держаудитслужби та її територіальних підрозділів при здійсненні ними своїх повноважень.
Зі скаргами, запитаннями та пропозиціями можна дзвонити на «телефон довіри» Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області за номером (0352) 52-54-05 та Західного офісу Держаудитслужби за номером (032)255-41-88. За номером (032)260-31-70 можна зателефонувати у відділ запобігання та виявлення корупції і повідомити про фінансові порушення, а також про вчинки працівників Західного офісу Держаудитслужби, які мають ознаки корупційних дій.

У Тернополі поліція впіймала покупця з фальшивими грошима

Депутати-мажоритарники Тернопільської області: які здобутки за рік роботи?