Магістранти тернопільського педагогічного університету рекомендують

Поділитися

Студенти Тернопільського національного педагогічного університету здобували досвід, проходячи практику у Чортківському педагогічному училищі імені Олександра Барвінського.
Молоді майбутні викладачі діляться незабутніми враженнями від атмосфери закладу, професіоналізму викладачів та згуртованості студентів.
«На щастя, нам довелося побувати в межах коледжу впродовж деякого часу для проходження практики. Із першого дня вразила привітність педагогічного колективу, студенти закладу дуже виховані та постійно усміхнені і це не дивно, адже у вузі панує доброзичливість та взаєморозуміння між усім студентсько-викладацьким колективом – це наче одна велика сім’я. Тісний взаємозв’язок у роботі викладачів і студентів створює в навчальному закладі нове педагогічне середовище на основі співдружності і співпраці та забезпечує розвиток і самореалізацію кожної особистості.
Відвідавши заняття, ми були приємно вражені високим рівнем викладання і педагогічною майстерністю вчителів закладу. Дивують і студенти своєю активністю, наполегливістю і неабиякою креативністю. В стінах закладу панує приємна атмосфера, яка налаштовує на робочий лад».
Чортківський коледж є одним з визначних учбових закладів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області. Саме тут проводиться освітня робота з формування педагогічних кадрів для необхідності області і західного куточку України.
pedagogГоловна ціль органів студентського самоврядування – виховання педагога, який вміло поєднує у щоденному житті активну професійну діяльність з громадською, вирізняється дисциплінованістю, моральним і духовним багатством.
Робота закладу спрямована на покращення освітніх потреб випускників загальноосвітніх середніх учбових установ області і регіону щодо здобуття якісної педагогічної освіти.
Освітня діяльність в закладі має світський характер, із поєднанням традицій і менталітету українства рідного краю, спрямована на професійний, інтелектуальний і творчий характер особистості студента в поєднанні з становленням соціально зрілої, національно освіченої, патріотично налаштованої, фізично і психічно довершеної молодої людини.
«Навчання у Чортківському педагогічному училищі імені Олександра Барвінського ми рекомендуємо усім! Якщо ви шукаєте веселу студентську компанію та високопрофесійне навчання, тоді вам точно сюди» – кажуть магістранти Тернопільського національного педагогічного університету.

У “Правому Секторі” Тернопільщини відбулись кадрові зміни

Знову сніг у Тернополі, і знову не прибирають