Після відмови Порошенку у безвізовому режимі в ЄС, несподівано зник прапор Євросоюзу під Тернопільською облрадою

Поділитися


Після гучного провалу візиту Петра Порошенка до ЄС у питанні отриманні безвізового режиму для українців, несподіваний розвиток отримала ситуація у Тернополі. Сьогодні чиновники обласної ради і облдержадміністрації з подивом перешіптувались, що зник прапор ЄС біля їхнього приміщення. Тернополяни жартують, що це тернопільські підлабузники Порошенка так категорично відреагували на приниження свого шефа, який заявляв, що Україна отримає безвіз до 24 листопада 2016 року.

Охоронці облдержадміністрації стверджують, що це східний вітер допоміг зникненню прапора ЄС, який так урочисто піднімало керівництво Тернопільської області 23 травня цього року на День Європи.

Нагадаємо, що у грудні 2013 року нинішній губернатор, а тоді депутат облради Степан Барна особисто вивішував прапор ЄС над будівлею тернопільської облдержадміністрації, за що був засуджений до штрафу.

Сьогодні увечері прапор Євросоюзу так і не був піднятий на флагштоці біля будівлі Тернопільської облдержадміністрації. Кон’юнктура не та (((

Тернопільські дотепники приймають ставки прапор якої країни займе вакантне місце: Китаю, США чи навіть рашки. Не секрет, що чимало тернополян вважає нинішнє керівництво як країни, так і області, всеїдним
prapor

prapor2

d72ab20ca9b87fd0d2472fdd793644d3
23 травня 2016 року. Підняття прапора ЄС під облрадою керівництвом Тернопільщини

Грудень 2013 року. Степан Барна вивішує прапор ЄС на приміщенні облради
Грудень 2013 року. Степан Барна вивішує прапор ЄС на приміщенні облради

Овчарук проти Куценка: перемогла справедливість

У Бучачі відкрили фабрику Святого Миколая