Торгівля саджанцями плодових дерев обернулася втратою 27 тисяч гривень

Поділитися

27 тисяч гривень втратив житель Чорткова, намагаючись продати саджанці. Пенсіонер попався на гачок шахрая, що видав себе за покупця.

Зі слів потерпілого, оголошення про продаж він розмістив в Інтернеті. Котрогось дня до нього зателефонував невідомий чоловік і запевнив, що хоче придбати молоді дерева. Зійшлися на ціні, домовилися, що покупець перекине гроші на банківський рахунок продавця.

Втішений вдалою реалізацією товару, адже невідомий замовив чимало товару, пенсіонер й не запідозрив, як легко потрапив на гачок шахрая, хоча добре знав про подібного роду афери. Тому, коли йому зателефонували начебто з банку і поросили назвати пін-код картки, зробив це не задумуючись. Повідомленню про те, що з його картки знято 27 тисяч гривень, чортківчанин спочатку не повірив, адже гроші мали надійти, а не пропасти. На жаль, реальність виявилася іншою.

Правоохоронці вживають оперативних заходів, аби розшукати підозрюваного, а краян застерігають бути уважними, продаючи чи купуючи товари через мережу, повідомили “Про все” у секторі комунікації НП Тернопільської області

Суперечка між студентками завершилася грабежем

П’ятнадцятирічні підлітки виявилися причетними до крадіжки комплектуючих комп’ютера