Традицію проведення благодійних міських балів відроджують у Тернополі

Поділитися

17 листопада у Тернопільському обласному драматичному театрі відбудеться осінній бал Яна-Амора Тарновського. Такий незвичний захід організовує новостворений Туристично-інформаційний центр міста Тернополя.
Чому саме було обрано такий формат заходу, нам розповів директор Туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук.
trip-impressions-ukraine-ternopil-p1140419«Тернопіль – місто із досить довгою історією та багатьма традиціями. Бали, безперечно, також були однією із таких традицій, місцем зустрічі містян та знаті. На балах проходило спілкування, встановлювались ділові контакти, зароджувались нові міські проекти. Ми впевнені, що настав час відродити давню та прекрасну традицію, що згуртовує мешканців міста та приносить благо Тернополю.
Чому саме Осінній Бал Яна-Амора Тарновського? На нашу думку, його історична постать інтригує та захоплює – кому ж, як не засновнику міста Тернополя приймати перший Осінній Бал?
Танцювальна програма як для першого Осіннього Балу буде не надто обтяжливою (обіцяємо ). Отож, якщо Ви вмієте танцювати вальс – то почуватиметесь у своєму середовищі. Якщо ж ні – тоді ще є час відвідати уроки танцю, що проводитимуться 13 та 15 листопада нашими партнерами, клубом спортивного танцю World Dance у приміщенні театру. Також 11 листопада у клубі Бункермуз відбудеться вечір полонезу, на якому Ви матимете змогу побачити танець, що відкриватиме Осінній бал . Під час проведення вечора особі, що найкраще танцюватиме полонез, буде вручено квиток на Осінній бал Яна-Амора Тарновського.
Проте Осінній бал – це не тільки танці. Відвідувачів чекає також оперетта «Летюча миша», цікаві сюрпризи від партнерів свята, виступ фокусника-менталіста Артема Тихевича, благодійний аукціон із цікавими лотами та вогняне шоу.
Ви вже напевно помітили, що на Осінньому Балу відбудеться благодійний аукціон. У декількох словах оповімо, що на Вас чекатиме. Лоти будуть приховані, та серед них будуть різноманітні подарунки від наших спонсорів – від пляшки шампанського до туристичної поїздки. За виручені на цьому благодійному аукціоні кошти ми плануємо допомогти Тернопільській міській дитячій лікарні.
На рівні із благодійністю, даний захід має на меті також об’єднати громаду навколо нашої історичної спадщини, повпливати на покращення туристичної привабливості міста та відродити традиції. Окрім містян, на бал також будуть запрошені представники міст та країн, із якими наше місто підтримує ділові та культурні зв’язки. Тому маємо надію, що Осінній Бал Яна-Амора Тарновського стане значущою подією у культурному та діловому житті нашого прекрасного Тернополя».
Від редакції також повідмляємо вас, що на цю подію матимуть змогу потрапити не всі. Кількість квитків, яку організатори виставили на продаж – всього 200. Тому, якщо ви бажаєте отримати квиток на бал, реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/forms/zwXNVIcmvz7OJHqW2

Патрульні виявили у таксиста-наркомана зброю

У Тернополі безпрецедентна цілодобова акція протесту