У понеділок відбудеться “кастрація” мера Тернополя через “снігову порнографію”?

Поділитися
16 мільйонів гривень поклали собі до кишень мер із заступником, звільнивши 70 двірників
 

В понеділок, 28 листопада, о 10:00 в управлінні житлово-комунального господарства відбудеться підсумкове засідання комісії, що розбиралась з неналежним прибиранням Тернополя від снігу.

Член комісії –журналіст Тетяна Колесник пише з цього приводу: “Щоб прийняти вагомі рішення, нам (активістам) довелося перечитати та витребувати багато документів, заслухати усіх ключових осіб. Комусь, може, здається, що це довго, але те, що вдалося зібрати – вартувало витраченого часу та сил”.

Наскільки чесні і порядні люди працювали в комісії стане зрозуміло за наслідками засідання, а саме чи наважиться комісія запропонувати відправити у відставку заступника міського голови Владислава Стемковського – наглядача від так званого кримінально-свободівського світу – “Пупса” та водночас “донецького клану”. Нині вже зрозуміло, що свободівців є пещеними вихованцями регіоналів, щоб контролювати Західну Україну.

Щодо януківського “хвоста” у Стемковського, то авторитетні тернополяни досі пам’ятають колегію обласного прокурора Гєни Мовчана, якого призначив в область генпрокурор Пшонка. Тоді януківський прихвостень в прокурорських погонах вихваляв Стемковського, хоч насправді всі розуміли, які “золоті верби ростуть” за командою Надала. Не витримав слухати це блюзнірство один із депутатів обласної ради і виступив з критикою. Шокований від правди в очі Гєна закрив колегію на пів слові виступаючого. Такої комедії в області ще не було ніколи. За командою “фу” перелякані прокурори втікали із зали свого ж приміщення.

Також мав би отримати по шапці й Сергій Надал, який разом із губернатором Барною мали інформацію про сильні снігові опади з селекторної наради віце-прем’єра Зубка. Нарада була за тиждень до стихії. Чиновники обіцяли підготуватись. Тільки Степану Барні пощастило, що фермери, великі підприємці, які мають великий бізнес, розчистили якісно дороги по області, наприклад, до птахофабрики у Тернопільському районі, яка щодня мусить працювати, а мер тільки язиком потеліпав на звіті у “Березолі” як ми круто готові до зими... Після цього був бенкет, важке похмілля, прокапування у Шкробота і спроба осягнути масштаби роботи. А тернополян вже через три години після піару мера накрив снігопад… Що було далі – ,знають усі українці а не тільки тернополяни.

22 листопада Надал змусив написати заяву на звільнення начальника управління ЖКГ Миколу Лесіва, щоб замість нього привести на посаду іншого барана, який буде втілювати у життя їхні зі Стемковським схеми. Інші барани мають дякувати за безкоштовний тролейбус і повернення грошей за ліки. У цивілізованому світі мера і його команду засудили б не лише люди з переломами, але й автомобілісти, які постраждали внаслідок бездіяльності комунальників та фірми-переможця тендеру -“Теркомуналсервіс”.

Втативши грунт під ногами, мер заявляє, що винні будуть покарані, а іншою рукою віддає 18 мільйонів гривень знову на прибирання фірмі-ледарю.

Невже після стількох каліцтв і переломів тернополян, знищеної техніки, захворюваності дітей ” у працюючих школах” комісія не заявить, що мер має написати заяву на звільнення, а якщо у нього не має совісті і честі  – то звертається до депутатів Тернопільської міської ради висловити недовіру Сергію Віталійовичу Надалу.

Звичайно, у підсумках роботи комісії має бути звернення до правоохоронців, які також мають дати свої висновки і притягнути до відповідальності керівництво Тернопільської міської ради.

Духовные скрепы накрылись медным тазом

Допит Януковича: о 13 годині відбудеться онлайн-трансляція