У Тернополі відбудеться турнір “Серце Залізної Волі”

Поділитися

Організатори осіннього сезону турніру «Серце Залізної Волі» закликають любителів фізкультури та спорту не зволікати і випробувати свої сили та волю, взявши участь даному змаганні. Змагання відбудеться 4 грудня. Старт на театральному майдані.Для того щоб перемогти потрібно першому проїхати 5 км. на велосипеді (від театрального майдану до дального пляжу) здолати смугу першкод та продемонструвати вміння знайти дорогу у лісі Фініш на парковці біля «Homeexpress». Змагання відбудуться 4 грудня. Старт на театральному майдані о 14 год.

14925401_1815035358785879_5283943409495522029_nМи очікуємо, що незважаючи на пору року, багато людей захоче взяти участь у цьому змаганні, адже для тих у кого є воля та бажання боротися, ставати кожного дня кращим, ніж були вчора додаткові труднощі – не привід для відмови, а навпаки – ще одна причина спробувати свої сили. В цьому і є суть осіннього сезону турніру «Серце Залізної Волі» – зазначає один з організаторів Іван Янюк.

Для того, щоб взяти участь у турнірі потрібно мати певний рівень фізичної підготовки, 18 років і велосипед. Бажаючі взяти участь хай додаються до груп у соцмережах https://vk.com/heartofironwill у вк та https://www.facebook.com/groups/heartofironwill/ у фейсбуці.

Новостворені десять ТВК запрацювали вчасно

“Крутелики” на джипах і з проститутками відпочивали у басейні школи №22