В Тернополі випробовуватимуть залізну волю.

Поділитися

Організатори осіннього сезону серії турнірів “Серце Залізної Волі” закликають любителів фізкультури та спорту не зволікати і випробувати свої сили та волю, взявши участь даному змаганні. Для того щоб перемогти потрібно першому проїхати на велосипеді від театрального майдану до дальнього пляжу (5 км.),здолати смугу перешкод (100 м.) та показати вміння орієнтуватися в місцевості, найшвидше знайти правильний маршрут на шляху від дальнього пляжу до фінішу (парковка біля супермаркету «Homeexpress»).

Організовують змагання ГО «Нове покоління Тернопільщини», ГО «Студентська Свобода», організатори вишколів “Захисти свій дім”.

453uo9yxobeНа учасників чекає цілий ряд подарунків та призів від партнерів проекту – зазначає один з організаторів Іван Янюк. Ніхто з учасників не залишиться без подарунку на згадку про участь у турнірі. Детальніше про призи можна дізнатися долучившись до присвячених серії турнірів «Серце Залзіної Волі» спільнот в соцмережах. Також організатори шукають волонтерів, яким обіцяють отримати набір позитивних емоцій корисних навичок та сертифікат участі в даному заході.

Загалом має бути цікаво, тому організатори турніру закликають тернополян прийти на театральну площу в цю неділю на 14 год., поспостерігати за боротьбою власників сердець із залізною волею за призові місця.

Я думаю залучення великої кількості глядачів сприятиме популяризації здорового способу життя і заняття фізкультурою та спортом у нашому місті – зазначає Іван Янюк, закликаємо підтримати спортсменів при нагородженні, яке відбудеться на фініші біля супермаркету «Homeexpress».

Бажаючі зареєструватися, можуть це зробити. Перейшовши за посиланням у групах у ВК https://vk.com/heartofironwill та Фейсбуці https://www.facebook.com/groups/heartofironwill/.

Проект “Міняю жінку”, з каналу 1+1, проведе 2 та 3 грудня кастинг в Тернополі

У “Правому Секторі” Тернопільщини відбулись кадрові зміни