WhatsApp запускає відеодзвінки

Поділитися

vatsappWhatsApp офіційно оголосив про запуск відеодзвінків. Нова функція стане доступна на iOS, Android та Windows Phone понад 1 млрд користувачів по всьому світу.

WhatsApp вже підтримує ряд стандартних функцій для додатків зв’язку, включаючи групи текстових повідомлень та голосових викликів. Однак, як пояснюють у компанії, за останні роки WhatsApp отримав багато запитів від користувачів саме на відеодзвінки.

Під час розмови користувач може перемикатися між фронтальною і задньою камерами, а також відключити звук дзвінка. Для того, щоб здійснити відеодзвінок, потрібно відкрити чат і натиснути на кнопку виклику в правому верхньому кутку. Далі месенджер запропонує здійснити відеодзвінок.

Як пише TechCrunch, месенджер, який у 2014 році придбав Facebook, очевидно, хоче стати такою ж міжнародною платформою для спілкування, як і FaceTime. Однак, не лише месенджер від Apple є конкурентом WhatsApp. Skype запустив відеодзвінки ще у червні 2011, а Viber – у серпні 2014 року. Facebook Messenger отримав функцію відеодзвінків у квітні минулого року. Та й Google влітку запустив власний додаток для відеодзвінків Duo, повідомляє watcher.com.ua

Перший сніг очима учня тернопільської школи №16

Тернополяни тролять мера за провал у боротьбі зі стихією