Заступника мера Тернополя Стемковського рекомендують звільнити, щоб зберегти на посаді Надала

Поділитися

Триває засідання комісії щодо розслідування неналежного стану прибирання Тернополя від снігу. Вже на початку засідання стало зрозуміло, що члени комісії рекомендуватимуть звільнити заступника міського голови Тернополя Владислава Стемковського, який займався питаннями житлово-комунального господарства. Також “луцького заробітчанина” рекомендують звільнити із членів виконкому. Підтримав цю пропозицію навіть головний свободівець Тернопільщини Стаюра, що свідчить, що підсумки комісії узгоджені з керівництвом мерії.

Також пропісочили на комісії вже звільненого керівника управління ЖКГ Лесіва.

Про особу мера поки не говорили. Навіть не йдеться, щоб Сергію Надалу оголосити догану чи зняти премію, не говорячи вже про відсторонення від посади. Остаточне рішення про покарання приймає мер Тернополя, а також може бути підняте на сесії Тернопільської міської ради.

Свободівець Стаюра захистив керівника інспекції Вітика, який з 2014 року підписував фіктивні довідки про прибирання міста Тернополя. Єдиний його плюс Вітика – не підписав акти за фіктивне прибирання під час снігових опадів.

Члени комісії дати йому лише догану. Як і керівнику управління транспорту Мединському. Також мають дослідити питання забруднення тернопільського ставу, до якого вивезли кількасот вантажівок зі снігом та реагентами.

0

Тернополян мають за дурнів?

У Борщові начальник поліції продавав фальсифіковану горілку