Зима прийшла у Тернопіль

Поділитися

xlcwoouokd8Вчора ввечері, як і обіцяли синоптики, Тернопіль накрила снігова хурделиця. Завірюха була настільки сильною, що усім футбольним вболівальникам, які сподівались подивитись матч Україна-Фінлядія, довелось шукати порятунку в інтернет-трансляціях або в сусідів з дециметровими антенами.

Станом на 2 годину ночі 13 грудня всі вулички і дворики заметені снігом. Проїхати автотранспортом просто неможливо. Не усі таксі ризикують заїжджати у двори. Пасажирам “глибинки” необхідно виходити на дороги інтенсивного руху. Сніг за кілька хвилин налипає на асфальті. Правда, температура у -4 градуси Цельсія дає зрозуміти, що вже незабаром Тернопіль буде охоплений повенню.

pogoda2Техніки, яка б розчищала сніг хоча б на великих автошляхах міста автору цих рядків не довелось побачити.

Якщо комусь вдалось побачити хоча б один тракторець – кидайте коментар з фото чи відео.

Аналогічний сильний снігопад у Тернополі стався 9 грудня 2012 року. Тоді все місто було паралізоване. Громадський транспорт не ходив, таксі не можливо було викликати. Лише на сайті міської ради комунальники Надала працювали )))
ljyiwwscxz4
pogoda

pogoda3
pogoda4

pogoda5
Цетральну дорогу між Центром і “Дружбою” таки комунальна техніка прибирала. На скріншоті відео можна помітити тракторець, який чистить вулицю від снігу

pogoda6

eqjqbvq-khq
pogoda7
pogoda8
pogoda9

Львів теж із першим снігом
Львів теж із першим снігом
8nelfjc838k
Дрогобич (Львівська область)
Львів
Львів
Луцьк
Луцьк

pogoda10
pogoda11

Санкт-Петербург
Санкт-Петербург

Ремонт дороги на центральній вулиці Тернополя “вражає”

На залізниці гинуть діти