5 грудня на Тернопільщині було чотири пожежі

Поділитися

pogega25 грудня о 10:34 в с. Великий Раковець Збаразького району виникла пожежа в літній кухні. Вогнем знищено покрівлю на площі 6 м.кв та 5 тюків соломи. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Вишнівець, врятовано будівлю та інші матеріальні цінності.

5 грудня о 13:29 в с. Драганівка Тернопільського району виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 70 м.кв, 2 т грубих кормів та 4 т зерна. Пожежу ліквідовано черговими караулами ДПРЧ-3 та ДПРЧ-1, врятовано будівлю.
pogega5 грудня о 19:58 в с. Сапогів Борщівського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено телевізор, меблі та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8, врятовано будівлю.
5 грудня о 21:05 в с. Старий Скалат Підволочиського району виникла пожежа в недіючому житловому будинку. Вогнем знищено покрівлю на площі 2 м.кв, 100 тюків соломи та пошкоджено 3 м.кв перекриття. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРП-24, врятовано будівлю.

У Тернополі запалили вічний вогонь

Як магазин “Сільпо” ошукує людей у Тернополі