600 гривень за послуги брала 25-річна проститутка у Тернополі

Поділитися

11Її на гарячому піймали оперативники. Напевно, “заважала” збивала ціну і заважала працювати таким же канторам “під кришею”

За словами начальника відділу по боротьбі із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександра Буняка, жінка родом з Російської Федерації, проте тривалий час мешкає у Тернополі. Вона зі своїм знайомим організувала бізнес у секс-індустрії.

7За попередньою інформацією, ідея заробляти сутенером виникла у чоловіка ще на початку серпня цього року. Він познайомився із виконавицею через інтернет. Запропонував їй заробіток через надання сексуальних послуг і дівчина за деякий час погодилася. В обов’язки сутенера входило винаймання квартири, розміщення реклами на сторінках інтернет-сайтів порнографічного спрямування, а також охорона працівниці.

21Заробіток ділили також по домовленості: чоловік брав за свою роботу сорок відсотків від заробленого, а вдень у “підлеглої” бувало близько чотирьох клієнтів.

Тридцятого листопада оперативники головного управління нацполіції в Тернопільській області піймали дует на гарячому.

8Сорокадвохрічного сутенера затримали відповідно до статті 208 КПК України. Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини.

Дівчина також за плечима має судимості за зберігання та вживання наркотиків.

У ході обшуку поліцейські вилучили комп’ютерну техніку з якої розміщувалися оголошення на сайтах, мобільні телефони, а також шприци та наркотичні речовини – марихуану й опій, повідомляє “Досьє 102”

51 31

Рейсовий автобус “Тернопіль-Трускавець” зіткнувся з вантажівкою “ЗІЛ”

До уваги тернопільських водіїв: зміни до порядку державної реєстрації авто