Громадські організації Тернополя візьмуть під “дах” Надала

Поділитися

22 грудня в Українському домі «Перемога» відбудеться «ЗнайМО» – знайомство і презентація громадських організацій міста Тернополя. Метою проекту є нібито познайомити людей з діючими молодіжними об’єднаннями, які насправді обслуговують інтереси мера Тернополя  та залучити їх до так званих громадських ініціатив, які в реальності обслуговують інтереси “баблистого” бюрократичного апарату місту.

Участь у заході візьмуть близько 15-ти організацій. Розпочнеться «ЗнайМО» о 16:00 з презентації об’єднань. Усі бажаючі зможуть дізнатися більше про організації, які їх цікавлять, поставити запитання і поспілкуватися з їх членами.

О 18:00 розпочнеться друга частина заходу – тренінги, а також обмін думками та ідеями між членами молодіжних організацій.

«Проект «ЗнайМО» сьогодні дуже актуальний. У Тернополі є багато молодих людей, які мають великий потенціал, але не знають про можливості. Ми хочемо показати їм ці можливості, допомогти їм знайти себе шляхом долучення до громадських ініціатив. Можливо, для когось це стане шансом змінити своє життя і почати втілювати свої задуми у реальність», – зазначає координатор заходу Сергій Васильків.

Організатор: ГО «Файне місто» за сприяння Міської ради і Молодіжної міської ради Тернополя.

200 фільмів, якими запам’ятається 2016 рік

Google вшановує сьогодні пам’ять української письменниці