Петро Порошенко на Тернопільщині: візит за мільйон гривень щоб натиснути кнопку?

Поділитися
На ФОТО ПРЕС-СЛУЖБИ ГЛАВИ ДЕРЖАВИ ВЖЕ НЕ МАЄ ПІКЕТУВАЛЬНИКІВ, А Є РОЗМОВА ПОРОШЕНКА ІЗ ЧОРТКІВЧАНАМИ…

У першій частині репортажу інтернет-газета “Про все” розповіла як чиновники та представники спецслужб намагались вихолостити роботу журналістів, як президент замастив штанку і як охорона через це загнала Порошенка в “каптьорку” з відрами і швабрами прибиральниць.

Почистивши штани від болота, Порошенко пішов оглядати виробництво СЕ Борднетце-Україна, тиснути руки працівниками, фотографуватися і займатися всілякими дурницями. Порошенко любить демонструвати відкритість, близькість до народу. Але чи це були справжні працівники, чи охорона виставила своїх людей (бо навіть маршрут проходження президента був чітко розписаний), невідомо. Тернопільським ЗМІ дозволили відзняти останні кроки проходження президента підприємством. Але це не є принциповим чи надто важливим для мешканців краю. Для чого приїздила перша особа в Україні? Виявилось – поговорити. Точніше бравурно розказати, що “барін” прийняли рішення дати “холопам” 500 мільйонів гривень на ремонт доріг на Тернопільщині. Чому таку суму? Чому на Тернопіллі? Не пояснювали. Звичайно, добре, що виділять. Проте, якщо робитимуть юликові жуліки та приватні канторки – то гріш ціна цим дорогам.

Також Петро Олексійович “вибив” підвищення зарплати працівникам підприємства СЕ Борднетце-Україна. Гендиректор-німець лише погоджувався. У журналістів склалось враження, що це підприємство належить до бізнес-інтересів Порошенка. Вже вдруге за рік він на Тернопільщині, і вдруге відвідує філію Борднетце-Україна.

Президент був у доброму гуморі. Журналісти у приватних розмовах перепитували чи він не п’яний, бо вже у квітні 2014 року бачили “картину”.

Емоційно президент розповів, що домовився підвищити зарплату людям. Можливо, хоч тоді на весну не всі поїдуть на заробітки. Бо розповіді про 4500 гривень середнього заробітку залишаються тільки для піару, а насправді людей штрафують за найменшу провину…

Спалив також Порошенко Олега Барну, обізвавши його улюбленим нардепом. Напевно, ця любов проявилась через те, що паплюжив Яценюка, а Порошенко стояв осторонь білий і пухнастий.

Врешті нажавши на символічну кнопку запуску виробництва, яке вже функціонує кілька місяців, керівник держави поїхав пробувати яблука в колишнього регіонала, а нині депутата-бепепешника Гадза.

Який зміст було прилітати Порошенку, витрачаючи мільйон гривень з бюджету України?

А ми спитали людей про враження від візиту.


Як відбувалось спілкування Порошенка у фруктосховищі ми можемо побачити із фоторепортажу його прес-служби.


Як Порошенка пікетували у Чорткові

У неділю відбудеться зимовий забіг