За програмою СБУ “На тебе чекають вдома” до мирного життя повернувся колишній бойовик “ДНР”

Поділитися

Співробітники Служби безпеки України у рамках програми «На тебе чекають вдома» схилили до добровільного складання зброї та повернення до мирного життя колишнього бойовика т.зв. “ДНР”.

Правоохоронці встановили, що мешканець міста Торецьк на Донеччині з початком бойових дій приєднався до терористів. У складі незаконного збройного формування чоловік, зокрема, перевіряв автотранспорт на блокпості терористів. Проте з часом він розчарувався в ідеях «русского міра» і залишив терористів.

З огляду на відмову воювати проти власного народу та скоювати інші злочини співробітники СБУ запропонували колишньому бойовику взяти участь у Програмі «На тебе чекають вдома».

У зв’язку з добровільним повідомленням правоохоронним органам про всі обставини своєї діяльності у складі незаконного збройного формування, а також сприяння у дослідженні матеріалів справи, суд звільнив колишнього бойовика від кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України.

Отримавши рішення суду, чоловік разом із дружиною закликав бойовиків не боятися звертатися до правоохоронних органів та стати учасником Програми СБУ, повідомляють в прес-центрі СБ України

На Тернопільщині обікрали двох водіїв

Щоб ви запитали у Степана Барни?