Через байдужість водія іномарки до лікарні потрапило п’ятеро невинних людей

Поділитися

Новорічно-різдв’яні свята – період відпочинку та зустрічей із рідними й друзями. Проте не всі пам’ятають та розуміють наслідки деяких необдуманих вчинків. Серед них – керування у стані алкогольного сп’яніння.

У середу, 4 січня, через байдужість водія іномарки до лікарні потрапило п’ятеро невинних людей. Серед них – п’ятирічний хлопчик.

Водій-порушник неушкоджений, а от пасажири “ЗАЗу” з переломами, забоями, гематомами перебувають у лікарні. І таких випадків багато.

Після реорганізації правоохоронного відомства багато водіїв дозволяють собі випити та сісти за кермо, вважаючи, що їм це зійде з рук і вони сухими вийдуть із води. Проте усе відбувається навпаки і гинуть та травмуються невинні люди.

Звертаюся до усіх таких горе-водіїв, не ризикуйте своїм життям та життям оточуючих. На свята ми посилимо патрулі на дорогах державного значення, але я вважаю, що людей у формі повинні сприймати, як помічників, а не наглядачів. Кожен, хто сідає за кермо, мусить сам усвідомлювати про наслідки такого необдуманого вчинку, зупинитися та не сподіватися на долю.

Слід бути уважними і пішоходам, а особливо у темну пору доби та під час снігопадів й ожеледиці. Не завжди водій може вчасно загальмувати.

Олександр Богомол

У Тернополі пропав собака породи коллі

На Тернопільщині прокуратура повернула державі землю, самовільно зайняту агропідприємством “Агропродсервіс”