Сьогодні третя річниця започаткування діяльності Тернопільського атомайдану

Поділитися

Сьогодні третя річниця започаткування діяльності Тернопільського атомайдану,який приїхав “поколядувати “до помешкання голови Тернопільської адміністрації Валентина Хоптяна.
В цій акції ,а шлях проходив селами Тернопільської і Хмельницької областей, приймали участь більше 50 автомашин.
Про автоколядку в Гусятинському районі ,а це була перша така акція в Україні на місцевому рівні,говорили на всеукраїнських ЗМІ,сайтах,говорив я неодноразово на сцені Майдану у столиці . Ця акція дала сигнал громадськості всіх міст і сіл України .
Хочу наголосити ,що всі учасники тодішнього автопробігу-справжні наші герої. Вони ризикували не тільки втратити свої авто,роботу ,но і була велика загроза втратити волю,адже влада на той час була ще надзвичайно сильною.
Особливо це стосується організаторів ,тодішніх моїх помічників : Любомира Лівеля,Олександра Палагуту,Ярослава Давибіди,Василя Ангелюка ,а також активістів Володимира Козака та багато інших .
Яка доля всіх учасників першої “автоколяди “мені ,на жаль невідомо.але я хотів би ще ,якщо б було таке бажання,до річниці перемоги Революції зібратися ,зустрітися і проїхати колишніми шляхами.

Михайло Апостол

Меру Тернополя Анатолію Кучеренку 75 років

Під час різдвяних свят патрульні допомагали тернополянам