У Тернополі активізувались злодії

Поділитися

З Новим Роком! Шановна редакцією інтернет-газети “Про все”.

Завжди читаю новини на Вашому сайті і ось сьогодні 2 січня 2017р. близько 1:30 зіткнувся з такою ситуацією: невідома жінка обдзвонювала квартири в моєму будинку (на Дружбі).

Спочатку я подумав, що хтось помилився номером квартири і не відкривав їй вхідні двері в під’їзд, згодом почав спостерігати за нею через домофон.. Вона спілкуючись з кимось по телефону (скоріше за все – спільником), набирала й інші номера квартир. Ви не повірите – знайшлися люди які їй відкрили двері…Після цього ліфт піднявся на самий верхній поверх і вона сходячи сходами на перший поверх вибірково почала стукати безпосередньо в двері квартири…

Підійшла і до моїх дверей (я спостерігаю через глазок) – стукає – і зосереджуючись уважно притуляє голову до дверей (на шум) – а я ж тут!!! Починаю відкривати двері.. Метушня з ключами – 2 замки і вона починає тікати вниз до виходу з під’їзду.

Звичайно я сказав їй декілька ласкавих слів навздогін за нею (догнати не брався оскільки форма одягу була №2).

Ви не повірите, через 15 хвилин я знову побачив її біля домофону – продовжувала набирати номера квартир і відходячи декілька кроків від під’їзних дверей – дивилась в якому вікні включається світло!!! Жінка – підкреслюю постійно – спілкувалась по телефону!!!!

Далі набирає знову мій номер квартири (я вже готовий вийти до неї) , питаю – “Ти що шукаєш?” у відповідь різко відвертається і тікає… Більше її не бачив.

Тепер так розумію, що варто чекати “ГОСТЕЙ” – вони ж не сплять… “працюють”.

Шановна редакціє!! Дуже прошу Вас!! Напишіть, будь ласка, замітку вибравши суть із моїх слів і долучивши до неї фото нічної гості, яка я думаю є навідником і таким чином готувала свою команду до “справи”.

Нехай наші тернополяни будуть обережні на свята!!!! Ну і звичайно наша міліція нехай візьметься за відпрацювання цієї інформації – і можливо попередить нові крадіжки та знайде посібників вже здійснених крадіжок в нашому місті!! Фото додаю!

Дякую Вам

З наступаючими Вас Різдвяними святами!

У Тернополі відбулась смолоскипна хода

Тернополем їздять диваки, які кидають з іномарки петарди