Біатлоністку Олену Підгрушну нагородили знаком «За відзнаку в службі»

Поділитися

    В управлінні внутрішніх справ начальник обласної міліції Федір Бортняк зустрівся з динамівською біатлоністкою, до речі визнаною спортсменкою року, Оленою Підгрушною. Приводом для цього стало нагородження Олени нагрудним знаком МВС «За відзнаку в службі» Iступеня.
– Приємно, що лейтенанти тернопільської міліції прославляють не тільки наш край, а й державу на найбільших спортивних аренах світу – звернувся до гості генерал-майор Федір Бортняк. – Зичу наснаги до нових спортивних досягнень, а ми все робитимемо, аби підтримати спортивні таланти наших співробітників.
    2010 рік був для Олени Підгрушної вдалим. Непогані результати на Олімпіаді у Ванкувері , відтак, срібло в естафетній гонці на третьому етапі Кубка світу , що проходив у Словенії. Приємною подією року стало й присвоєння звання лейтенанта міліції та обрання Олени капітаном команди біатлоністів.
Зичимо Олені досягнути всіх вершин спортивної кар’єри і, звичайно, особистого щастя. Хай новий рік подарує їй тільки приємні моменти, хай збудеться усе задумане.
 

На Тернопільщині з’явилася школа магії

Новий губернатор Тернопільщини поки мріє про басейн і футбол