Чому “свободівці” зірвали прийняття бюджету Тернопілля на 2011 рік?

Поділитися

Заява міжфракційної групи «Стабільність і Реформи» Тернопільської обласної рада

 

Фракція ВО «Свобода» в Тернопільській обласній раді вкотре продемонструвала вузькопартійне бачення ситуації в регіоні та пішла на поводу у власних політичних амбіцій. 

Фактично зірвавши процес прийняття обласного бюджету на 2011 рік «свободівці» тим самим поставили під загрозу соціально-економічну стабільність нашого краю, виплату заробітних плат працівникам бюджетної сфери, пенсій, стипендій, соціальних допомог вразливим категоріям населення.

Ставлячи на одні шальки терезів проект головного фінансового документу області, а на інші – прагнення прийняти чергові одну-дві політичні заяви, нав’язані їм із столичного партійного офісу, депутати від ВО «Свобода» зробили все, аби обласний бюджет не було прийнято.

 Провівши чергове політичне шоу, розпорядником якого був голова обласної ради Олексій Кайда, депутати від цієї політичної сили, не задумуючись позбавили область права жити за повноцінним бюджетним документом.

 Подібно до слухняних маріонеток, якими маніпулює невидимий трюкач, «свободівці» розіграли у сесійній залі німу сцену, за лаштунками якої поховали добробут наших громадян.

 Переконані, що цей ганебний вчинок псевдопатріотів, знайде належну оцінку в суспільстві та спонукатиме здоровомислячі політичні сили, яким не байдужа доля Тернопілля, до спільної праці.

За хабар затримана викладач одного із навчальних закладів області

Обласний бюджет став заручником політичних амбіцій фракцій «Партії Регіонів», «Єдиного Центру» та «Блоку Литвина» в обласній раді