Допоможіть коштами на лікування!

Поділитися

Шановні колеги! Щиро просимо вас якнайшвидше відгукнутися і дати це оголошення про збір коштів на лікування хлопця з Теребовлі у ваших ЗМІ. Дорога кожна хвилина. Його мама не в стані це зробити сама, підтверджуючі документи ще в дорозі, розрахунковий рахунок відкрити немає можливості, бо вона зараз в Києві.

Наперед вдячна – журналіст районної газети «Воля» м. Теребовля Наталя БОЙЧУК. Тел. (035)51 2-18-09.

 Біда завжди приходить несподівано, ніхто не знає звідки і чому. Горе чорним крилом торкнулося і  сім’ї Ангелів з Теребовлі. Несподівано захворів  їхній 22-річний син Євген, студент Києво-Могилянської академії, колишній випускник Теребовлянської другої міської школи, відмінник навчання, переможець олімпіад всеукраїнського рівня. Лікарі ставлять невтішний діагноз – гострий лейкоз. Терміново потрібне лікування за кордоном, а  для цього – великі кошти, яких у  сім’ї немає.

Звертаємося до всіх наших земляків, людей небайдужих і чуйних до чужогої біди! Відгукніться, допоможіть молодому обдарованому  юнакові побороти страшну хворобу. А Бог за милосердя кожного з нас відплатить сторицею.

Кошти можна перераховувати на пенсійний картрахунок  (№4627087834471890) «Приватбанку» мами Євгена – Марії Миколаївни Ангел.

Напередодні найромантичнішого свята – Дня всіх закоханих портал NTer.net.ua проводить конкурс під назвою “Love story” на найромантичнішу відеоісторію

Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Братів Лепких напередодні Дня Соборності України вручили у Тернополі