Губернатор хоч і підтримав виставку «Замість ялинки – новорічний букет», але в “білому домі” наказав поставити хвойне дерево

Поділитися

Голова ТОДА Валентин Хоптян оглянув виставку «Замість ялинки – новорічний букет», експонати якої власноруч виготовили вихованці Тернопільського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

 На виставку представлено учнівські роботи у номінаціях: «Новорічно-різдвяний подарунок», «Український сувенір», ялинкові букети та прикраси. Використання” найрізноманітнішого природного матеріалу (гілок ялинки, сосни, сухоцвіту, кори дерева, фруктів та овочів, зерна, черепашок, шишок, солоного тіста, глини та ін.) присутнє у виробах. Досконалість, естетичне оформлення, новизна, яскрава специфічність відтворені в роботах учасників з Бережанського, Кременецького, Монастириського, Тернопільського, Підволочиського, Козівського районів.

Слід відзначити. цікавий задум в естетичному оформленні своїх експозицій представників Монастириського, Лановецького та Чортківського районів.

Особливо ж виділялися різноманітні дідухи, які є неодмінним атрибутом Різдвяних свят.

 Валентин Хоптян подякував керівництву еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та гуртківцям за збереження прадавніх народних традицій та звичаїв, а також за турботу про стан довкілля, адже новорічні букети, виготовлені дітьми, покликані замінити ялинки, які зрубують, щоб прикрасити оселі.

 Вихованці центру подарували керівникові області одну з таких новорічних експозицій, натомість він віддячив їм солодкими гостинцями.

Будівельний авантюрист Тернополя Зіновій Щепановський шукає захисту в губернатора?

У Тернопільському педуніверситеті завищують вартість послуги з навчання студентів заочної форми за напрямом підготовки «туризм»