Лисичанське полювання нового Лозинського. ВО « Свобода» мовчить

Поділитися


17 січня2011 р  Президент Фонду « Підтримки  Українських ініціатив» Дмитро Снєгирьов звернувся з відкритим листом до Народних Депутатів ВР України  в якому зокрема йдеться про наступне:

«23 грудня 2010р  приблизно о 20.40  в м.Лисичанськ  по вул.Свердлова , 418 водій легкового автомобілю «Honda Accord» на високій швидкості здійснив наїзд на пішохід ів, які переходили дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП три людини загинули на місці пригоди. Згідно повідомлень ЗМІ автівка , яка стала винуватцем ДТП належить голові  наглядової ради ЗАТ « Лисичанський склозавод « Пролетарій» Олександру Кандріну. Згідно повідомлень ЗМІ цю ж людину бачили на місці ДТП у стані сильного алкогольного сп”яніння.Олександр Кандрін –людина з близького оточення мера м. Лисичанськ С.Дунаєва , члена ПР.

Правоохоронні органи на сьогоднішній день не назвали прізвище винуватця трагедії та роблять все можливе аби затягнути розслідування у цій справі.

Враховуючи великий резонанс навколо цієї трагедії та бажання силових структур та представників чинної влади спустити на гальмах розслідування у цій справі, прошу Вас , як Народного Депутата ВР України взяти розгляд цієї справи правоохоронними органами під свій особистий контроль та звернутися до органів Прокуратури з відповідним депутатським зверненням щодо контролю процесу її розслідування.»

Коментуючи свій лист до народних обранців Дмитро підкреслив :» Тотальна корупція , яка як іржа вразила правоохоронні органи, породжує відчуття безкарності у людей наближених до представників чинної влади. Страшний резонансний злочин, який забрав життя трьох мешканців м. Лисичанськ наочно продемонстрував відсутність Закону щодо знахабнілих від беззаконня представників великого капіталу наближеного до влади. Злочин скоєно ще 23 грудня 2010 р , але прізвище винуватця трагедії працівники правоохоронних органів до сих пір не  назвали. Показово у цьому випадку мовчить і «єдина сила українців» ВО « Свобода» , яка заробляла політичні бали по справі Лозинського. Мабуть   приналежність  до ПР можливого фігуранта справи зробила безголосими принципових борців з режимом , чи все ж таки справа Лозинського була вдалим піар-ходом ПР у виконанні « Свободи» проти БЮТ напередодні виборів. Тиша з боку « Свободи» більш ніж красномовна, якщо брати до уваги той факт , що Луганський обласний  новоутворений  партійний осередок проводив 12.01.2011 р  у м. Лисичанськ пікет з трьох партійців( по кількості пальців на партійному прапорі ) проти дій місцевої влади , а інформація стосовно цього інциденту була розміщена  луганським журналістом на особистій сторінці О.Тягнибока у соціальній мережі « Фейсбук».

Прес-служба Благодійного Фонду « Підтримки Українських ініціатив»

Лідія Даниленко:Громадсько активна школа демократизує систему освіти і суспільство в цілому

Ринок онлайн-платежів в Україні сягнув $300 млн. А в Тернополі – первісно-общинний лад?