“Наша Україна” збирає кошти на пам’ятник Степану Бандері

Поділитися

У партії НУ-НС до Дня Незалежності України збиратимуть кошти на пам’ятник Степану Бандері. Про це на спільній прес-конференції народних депутатів України сказав нардеп Андрій Парубій

“Ми звичайно готові і будемо говорити про всі наболілі питання, які сьогодні є в нашій державі, але головна наша ініціатива, яку я хотів би оголосити, це ініціатива надати нове дихання і ще раз розпочати збір коштів у Львові на пам’ятник Степанові Бандері. Ви знаєте, що зовсім недавно на сайті Президента України була опублікована інформація про те, що згідно рішення суду, який відбувся ще півроку тому, Президент зняв із офіційного сайту Указ про присвоєння Степану Бандері звання Героя України”, заявив депутат.

“Ми вважаємо, що це виклик. Виклик усім: і Україні, і українській громаді, і в першу чергу нашій громаді тут на Львівщині і на Західній Україні. Ми вважаємо, що тим самим Янукович і його команда намагаються стерти з пам’яті тих людей, завдяки кому ми сьогодні і маємо Українську державу. Я переконаний, що поки Бандера не Герой, Україна не є держава у повноцінному розуміння цього слова”, – сказав Андрій Парубій.

“Ми як народні депутати від Львівщини сьогодні оголошуємо ініціативу про збір коштів на добудову пам’ятника Степану Бандері у Львові. Ми вважаємо, що цей процес має бути завершений до Дня Незалежності України і ми переконані, що не може вже бути тільки прерогативою обласної та міської ради, хоча дуже добре, що вони традиційно допомагають, а обов’язково і громада Львова повинна максимально долучитись до цього процесу. Власне ми цей процес ініціюємо і сьогодні оголошуємо про його початок”, – сказав Андрій Парубій.

Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін “написав” у Тернополі енциклопедію “Фінансова думка України”

Тернопільським студентам пропонують здобути стипендії для навчання по магістерській програмі