Про танці для всіх – в одній газеті

Поділитися

   За двадцять років самостійності України не видавалось друкованого засобу масової інформації культорологічного характеру, у якому б вміщувалась інформація про розвиток танцювальної галузі та хореографічних наук. Ініціативною групою на підставі вивяення ринку преси було виявлено очікування і потребу громадськості в такому виданні.

   20 січня 2011 року об 11.00 в приміщенні Національної спілки журналістів України за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 27а ( ІІ поверх, конференц-зал ) відбудеться презентація-відкриття молодіжного проекту «Танці для всіх». Проектом передбачено створення багатотемних видань: всеукраїнської газети «Танці для всіх» та одноіменного веб-ресурсу. Актуальність вибору танцювальної теми підтверджують схвальні відгуки майстрів і метрів танцю нашої країни. В презентації беруть участь: голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко, директор Журналістського фонду України Людмила Богуславська, народний артист України Григорій Чапкіс, керівники танцювального комплексу Release Dance Complex Наталія Бобро і Олег Самойленко, балетмейстер Амадор Лопес.

   На презентацію-відкриття запрошені представники влади, керівники федерацій і асоціацій танцювальної галузі України, інформаційні агенства і телебачення.

   В програмі заходу: виступи запрошених, слайд-презентація проекту, майстер-клас від Г. Чапкіса, показові виступи танцюристів, виступ солістки ансамблю Збройних сил України Оксани Козунь, лайт-фуршет.

   Додаткову інформацію можна отримати в менеджера проекту за тел. 050-378-10-55.

    З повагою, Максим Залуський.

    www.tanci.org

У Петра Гоча “забрали” піар про 10 соток і узаконили

Як у Тернополі “маланкувала” “Тернопільська липа”