Протягом 17-25 січня в деяких населених пунктах Кременецького району області буде обмежено електропостачання споживачів у зв’язку з проведенням експлуатаційних робіт та чистки траси

Поділитися

 

За повідомленням начальника Кременецького РЕМ Григорія Грінякова 17 січня електропостачання споживачів буде обмежено в двох населених пунктах району – селах Горинка та Будки, а також по вулиці Корнії, що в місті Кременець. 18 січня обмеження електропостачання споживачів буде на двох хуторах – Фещуки та Зелена і в селі Будки. 19 січня електропостачання буде обмеженим в селі Кушлин, а 20 січня – в селах Гаї та Сапанів.  21 січня обмеження електропостачання буде в селі Лосятин та по вулиці Вивозова в місті Кременець. 24 січня буде обмежено електропостачання споживачів на хуторі Міщани та в селах Н. Олексинець і Білокриниця. 25 січня обмеження електропостачання буде в селі Н. Олексинець та на двох вулицях Кременця – Переліски та Петлюри.

“Протягом вказаних днів в електроустановках зазначених населених пунктів бригадою Кременецького РЕМ з 10 години і до 16 будуть проводитися експлуатаційні роботи та чистка траси.” – пояснив Григорій Гріняков.

 Відділ по роботі з громадськістю ВАТ “Тернопільобленерго

Тернополь со своими гастролями посетит настоящий Московский государственный академический театр оперетты

Тернопільщина у пошуках морського вовка