Тернопільський мер Сергій Надал – другий «Льоня космос»?

Поділитися

 

 Леонід Черновецький: Я и моя молодая команда…

Сергій Надал : я на чолі єдиної згуртованої команди ВО Свободи…

Як Сергій Надал реально відзвітував за перший місяць своєї роботи в міській раді.

Зокрема(цитати взяті з передвиборної програми Сергія Надала та з його звіту в газеті «Тернопіль Вечірній» по роботі за перший місяць в міській раді):

Протягом першого місяця місяця команди «Свободи» у Тернопільській міській раді під проводом  Сергія Надала зробить: Ступінь виконання

(звіт в газеті «Тернопіль Вечірній»)

 

Результат

Безкоштовний проїзд пільгових категорій, в тому числі пенсіонерів… Виконали: у Тернополі збільшено кількість «соціальних маршрутів»… Не зрозуміло. Так їздять пенсіонери в маршрутках безкоштовно чи ні?
Скасує незаконне рішення Тернопільського міськвиконкому, яке обмежує кількість пільговиків у маршрутах. В звіті по даному пункту відповіді немає. Рішення не скасує, тому що це постанова кабінету міністрів. Перед тим , як писати передвиборну програму, треба було хоч вивчити законодавчу базу.
Запровадження публічності та відкритості міської влади. Виконали: З першого дня роботи новообраної міської ради тривають он-лайн трансляції сесійних засідань в інтернеті… Рівень корупції від цього зменшився?

Стало простіше отримати рішення міської ради ?

Скільки звільнено відомих на весь Тернопіль корупціонерів та хабарників?

Прибирання під’їздів та ліфтів Виконали: …суттєво скоротилась кількість скарг та актів … … щодо незадовільного прибирання під’їздів та ліфтів. Нехай кожен житель Тернополянин сам  дасть оцінку обіцянці мера та стану прибирання під’їздів та ліфтів.
Безкоштовні юридичні консультації Виконали:щотижня з понеділка по п’ятницю… Все правильно. Але навіщо дублювати норму закону. Державний службовець за усним чи письмовим зверненням громадян не має права відмовити у наданні відповіді та надати її в терміни передбачені чинним законодавством….
Прийняття статуту міста Виконали: робоча група фахівців з підготовки Статуту міста відновила свою роботу одразу після початку роботи новообраної міської влади… Так статут прийняли , чи …нічого не зробили ?

Даруйте. Це ж до якої степені треба було обкуритися, що б таке написати в офіційному виданні Тернопільської міської ради…

 

Втім, це тільки початок. А що ж буде за перших 100 днів роботи, пів року, рік…

Чого вартують обіцянки , для прикладу про обігрів тротуарів електроенергією в той час коли течуть дахи та ями на дорогах?

Вдягнув вишиту сорочку і вже українець.

Коли ми навчимося розрізняти:  не той українець , що гарно говорить, а той що щось для своєї держави конкретно робить…

 P.S. Напевно все ж таки треба було голосувати за Черновецького…

Іван Чепесюк поплатився через неприязнь із сьогоднішнім головою Тернопільської обласної державної адміністрації Валентином Хоптяном?

Етно-тріп дует ZIRA виступить у Тернополі 28 січня