У тернопільській інтернет-газеті «Про все» грядуть зміни

Поділитися

 Доброго дня доби, шановні читачі тернопільської інтернет-газети «Про все» Як ви вже помітили, наше видання зараз оновлює свій дизайн. Світ не стоїть на місці, а особливо у сфері інформаційних технологій. Ми вирішили також не відставати за новітніми технологіями.

 Проте дизайнерські та програмні зміни вимагають тимчасових незручностей Тому ми щиро перепрошуємо за недоліки в роботі сайту, які виникли у Вас під час цих робіт. Із відкритої статистики відвідувань нашої інтернет-газети ми помітили, що Ви й надалі залишаєтесь з нами. «Про все» й надалі лідер серед тернопільських інтернет-видань та блогів. Ми щиро Вам вдячні за розуміння, справедливу критику і підтримку. На сьогоднішній день ми отримали вже 1724 листи із запитанням що сталося із нашим сайтом. Чи ми не закривається наше видання, чи нас хакери не вивели з ладу?

 З нами все гаразд, наскільки це можливо під час процедур зміни та оновлення програмування сайту.. Протягом найближчого часу наше видання докорінно змінить обличчя.

Це пов”язано із багатьма чинниками. Одним із ключових – зміна менеджменту редакції. Ми ведемо переговори із цікавими та авторитетними медійниками і рекламістами Тернополя. Від таких змін виграє, у першу чергу, читацька аудиторія «Про все», а по-друге – й редакція нашої інтернет-газети.

 Наразі видання підтримується у старому форматі. Ще раз дякуємо Вам за розуміння і підтримку!

З повагою, власник та шеф-редактор тернопільської інтернет-газети «Про все» Віталій Мацюк

Які інтернет-видання найбільше читають на Тернопільщині?

У Тернополі створюється новітня масонська ложа?