У тернопільській школі №16 дві біди – «свинка» та виконання волі «Свободи»

Поділитися

Як повідомили батьки учнів тернопільської школи №16, сьогодні вранці вони дізнались, що учні їхнього навчального закладу  мають нову біду – «свинку». За неофіційною інформацією, нею захворіло декілька учнів молодших класів. На жаль. Довідатись більше інформації не було змоги, оскільки директор школи Борис Кордуба прийшов на роботу з гімном України. З тієї нагоди до школи приїхав заступник міського голови Леонід Бицюра. Він також спізнився і приєднався до вишикуваних учнів старшого класу.

Якийсь не надто розумний педагог на сходах школи перепиняв учнів, щоб вони зачекали, поки завершиться мелодія. Чи то хлоп був глухий, чи то такий переляканий наявністю високого начальства, але виконувати гімн України почали хвилин через п’ять. Дітей назбиралось чимало. Дзвоник настирливо покликав дітей на урок, а дітлашня чекала, коли ж Олександра Пономарьова «ввімкнуть». На цю комедію з подивом дивились пузаті підприємці та начальники різних державних відомств, що привели чи привезли дітей і онуків на уроки. Їх переляканий педагог не перепиняв.

Задоволений заходом був лишень заступник міського голови Леонід Бицюра.

Шкода, що така патріотична затія так знівельована дурнями

Юліє Володимирівно, не відкривайте особистий екаунт на Facebook

Копичинський музей театрального мистецтва Тернопільщини з радістю запрошує всіх у літературно- мистецьку кав’ярню на різдвяну зустріч і теплу розмову за горнятком кави