У Тернополі до Євро-2012 “свободівці” міськради виділили лише 3 мільйони гривень. В обласному бюджеті – 0

Поділитися

Тренувальний центр у Тернополі, який реконструюють до Євро-2012, може стати базою для однієї з команд, яка проводитиме свої поєдинки у Львові.

Тернопільська міська рада подала свої пропозиції, котрі включили до Державної цільової програми по підготовці до Євро-2012. 

Згідно програми у Тернополі повинно бути футбольне поле розміром 105х68 м. Спортивні майданчики поруч зі стадіоном модернізують та накриють. Під ними влаштують автостоянку. Усі трибуни по периметру стадіону будуть критими. На них встановлять нові пластикові сидіння. До стадіону мають добудувати невелике овальне приміщення, де може розміститися готель та ресторан. Приміщення стадіону розширять на шість тисяч кв. м – тут облаштують додаткове приміщення на колонах. У ньому зможуть розміститися спортзали, ресторани, кафе, офіси та магазини. Стадіон вміщуватиме 12 750 глядацьких місць.

У бюджеті міста Тернополя на 2011 рік передбачено 3 млн. грн. на реконструкцію центрального стадіону, повідомляє сайт міської ради. Натомість, в обласному бюджеті не закладено жодної гривні.

Чим займаються грантоїди світового спекулянта Джорджа Сороса на Тернопільщині?

На Святий вечір міський голова Тернополя “смакував” італійську кухню