Вуз Ющенка запрошує майбутніх президентів

Поділитися

Україно-німецький економічний факультет Тернопільського національного економічного університету запрошує 23 січня 2011 року на День відкритих дверей.

Чекаємо Вас за адресою: вул. Львівська, 11а, м. Тернопіль, 11 корпус ТНЕУ, аудиторія 11-402. Початок о 13 годині. Телефон для довідок 47-50-60.

Майбутнє починається вже сьогодні!

Факультет фінансів Тернопільського національного економічного університету запрошує 23 січня 2011 року на День відкритих дверей. Чекаємо Вас за адресою: вул. Львівська, 11, м. Тернопіль, І корпус ТНЕУ, аудиторія 1420. Початок об 11 годині. Телефон для довідок 47-50-60. Ми допоможемо Вам досягти омріяних вершин.

Факультет міжнародного бізнесу та менеджменту Тернопільського національного економічного університету запрошує 23 січня 2011 року на День відкритих дверей. Чекаємо Вас за адресою: вул. Львівська, 11, м. Тернопіль, І корпус ТНЕУ, аудиторія 1215. Початок об 11 годині 30 хвилин.
Ви матимете змогу отримати вичерпну інформацію про правила й умови прийому, зміст та форми навчання у вищому навчальному закладі. Телефон для довідок 47-50-60.

Юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету запрошує 29 січня 2011 року на День відкритих дверей. Чекаємо Вас за адресою: вул. Микулинецька, 46а, м. Тернопіль, 5 корпус ТНЕУ, аудиторія 405. Початок о 12 годині. Телефон для довідок 47-50-60. Юридичний факультет –   гарант твого успіху.

Факультет довузівської, післядипломної та магістерської підготовки Тернопільського національного економічного університету запрошує 30 січня 2011 року на День відкритих дверей. Факультет здійснює підготовку:
       бакалаврів за напрямом « Менеджмент» , професійним спрямуванням « Управління у сфері економічної конкуренції» за денною та заочною формами навчання;
       магістрів в освітній галузі „ Державне управління” за спеціальністю “Державна служба” та за специфічними категоріями за спеціальностями “Адміністративний менеджмент”, “Бізнес-адміністрування” за денною та заочно-дистанційною формами навчання;
       спеціалістів (перепідготовка, друга вища освіта) за акредитованими напрямками підготовки Тернопільського національного економічного університету.
Чекаємо Вас у залі засідань 11-го корпусу ТНЕУ за адресою: вул. Львівська, 11а, м. Тернопіль. Початок об 11 годині. Телефон для довідок 53-96-31. Ми готуємо фахівців ХХI століття!

У Тернополі у будинку обкому партії відкриють галерею, у народі – “криївку”

Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін “написав” у Тернополі енциклопедію “Фінансова думка України”