Збанкрутілі так звані націоналісти з “Української справи” будуть маніпулювати тернопільськими підприємцями

Поділитися

17 січня у Тернополі відбудеться акція протесту «Репресіям – НІ». Таке рішення було схвалене напередодні координаційною радою громадських організацій «Українська справа» та організаціями підприємців

Про це повідомили “Про все” в Українській інформаційній службі.

«Політику команди Януковича можна розцінювати як новітні репресії проти українців. Схвалення податкового кодексу, зростання цін і тарифів, підготовка до прийняття житлового та трудового кодексів – усе це комплекс заходів, спрямованих на зубожіння і без того бідного українського трударя і збагачення правлячої кліки», – ідеться у заяві ГПО «Українська справа».

Поштовхом для проведення акції протесту стало ув’язнення активістів підприємницького майдану та керівників патріотичної організації «Тризуб ім. С. Бандери», зокрема, керівника Тернопільської обласної молодіжки, 21-річного Василя Лабайчука.

«Ми не можемо стерпіти того, що людей, які намагаються відстояти свої права, тих, хто реально вболіває за Україну і щиро вірить у її ідеал, сьогодні притягують до кримінальної відповідальності. Політичні репресії повертаються. Завтра це може торкнутися кожного, адже ми на порозі нової епохи тоталітаризму з проросійським обличчям», – так прокоментував ситуацію один з керівників «Української справи» Тарас Гребеняк.

Різдвяне привітання владики Василія Семенюка, єпарха Тернопільсько-Зборівського УГКЦ

Тернополяни активно коментують фото Мєдвєдєва-Путіна