Після страйку автоперевізників у Тернополі “заштопоряться” поїзди?

Поділитися

У Тернополі можуть збудувати приміський залізничний вокзал зі сторони Львова – на території, де колись знаходився вантажний двір. Як каже начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Ігор Мединський, якщо цю ділянку реорганізують, то це дасть можливість розширити прилеглу до неї частину вулиці Богдана Хмельницького, на якій сьогодні недостатня пропускна транспортна здатність, повідомляє телеканал ІНТБ

У Тернополі з цього приводу жартують, що Сергій Надал  кинув оком на поїзди, що курсують через місто. “Мита” за конкурс автобусних перевезень нібито мало

Тим часом Ігор Мединський стверджує: «Якщо на місці колишнього ватажного двору створити приміський залізничний вокзал, то ми б могли організувати напроти нього прекрасну зупинку, яка вкрай необхідна для тернополян».

Приміський залізничний вокзал необхідний Тернополю, щоб уникнути незручностей, які виникають, коли одночасно прибуває електричка і міжміський потяг. Крім того, він дозволить підвищити рівень безпеки, зауважує Ігор Мединський.

Під час робочої наради із залізничниками, львівські колеги запропонували з підволочиської сторони вокзалу зробити широкий перон з навісом і з підземним переходом під колією на привокзальний майдан. Усі роботи, пропонують львів’яни, виконати за кошти інвесторів.

Увагу до вірусу гепатиту привернуть дитячим малюнком

Як нардеп хотів використати ікону Зарваницької Божої Матері і що з того вийшло