21 березня – Міжнародний день людини з синдромом Дауна

Поділитися

«..Стверджувати, що люди з синдромом Дауна – Ангели, мені б не хотілося. Хоча, спостерігаючи за своїм сином, який народився з цим синдромом, та за іншими, гадаю, що після Ангелів – вониНАСТУПНІ»

Шановні друзі та партнери!

Колектив громадської організації «В дитячих долонях» запрошує всіх небайдужих працівників засобів масової інформації на свято «У колі друзів»  щоб разом подарувати дітям с синдромом Дауна радість та гарний настрій, подарунки та сюрпризи.

Свято традиційно вже п’ятий рік проводить громадська організація «В дитячих долонях», яку відвідують понад  тридцять малюківз такою хромосомною особливістю. На святі зберуться родини дітей с синдромом Дауна, педагоги-практики та науковці університету ім. М.П. Драгоманова та Київського університету ім. Б. Грінченка, друзі та партнери організації.

На святі ви зможете побачити ГОЛОВНЕ –  концерт та казкову виставу у виконанні наших маленьких вихованців – дітей з синдромом Дауна та переконатись в тому, скільки радості та любові вони можуть випромінювати.

Двадцять перший день третього місяця був обраний, щоб показати, що синдром Дауна пов’язаний з трьома  копіями  21-ої хромосоми (трісомія по 21-й хромосомі). Статистика свідчить, що з роками все більше серед новонароджених фіксують дітей з синдромом Дауна. Так, в Україні у 2009 році народилося 409 дітей з даним синдромом (порівняноз 386 немовлятами у 2008-му).

«Ми повинні говорити про людей с синдромом Дауна, бо добре відношення до них демонструє нас світу як справжнє суспільство».

Як зазначив батько хлопчика з синдромом Дауна:

«… Суспільству непотрібно їх обов`язково любити! Нехай це буде територією батьків. Але не заважати жити, терпляче ставитись до них – це необхідно! Адже, якщо ми не здатні прийняти тих, котрі відрізняються від нас і потребують нашого сприйняття, – ми обмежені в своєму розвитку. Як країна – ми не будемо  мати ПЕРСПЕКТИВИ.»

Захід відбудеться:21.03.2011 за адресою: вул. Героїв Дніпра, 55, ДНЗ № 665, початок о 10-00.

За детальною інформацією щодо співпраці звертайтесь за телефонами:

р.т. 239-22-43, 067-8976543, Тетяна Миколаївна, методист

Ми чекаємо до нас в гості!

Запрошуємо до знайомства, співпраці, дружби!

У Тернополі таки допечуть Януковичу на річницю

Тернополянин Едуард Романюта за крок до Євробачення