Коли у Тернополі зявиться iPad-газета?

Поділитися

Медіахолдинг News Corp запустив вчора першу у світі газету створену виключно для iPad під назвою The Daily. Руперт Мердок, керінвик холдингу, заявив, що в газету вже вкладено $30 млн.

The Daily    перша в світі iPad газета

Нове видання спеціально створене для iPad, до цього видавці лише випускали версії існуючих видань.

The Daily запропонує своїм читачам 100 сторінок оригінального контенту, у тому числі відео високої роздільної здатності і фотографії з панорамою 360 градусів. В редакції працює 100 чоловік. Читачі The Daily платитимуть $0,99 в день або $39 на рік.

The Daily    перша в світі iPad газета

Перші кілька тижнів додаток буде безкоштовним завдяки спонсорству компанії Verizon. За словами представника News Corp, поки що The Daily виходитиме лише на iPad, але згодом з’явиться і на інших портативних пристроях.

Газета має також можливість робити посилання на матеріали своїм друзям через Twitter, Facebook або електронною поштою. Деякі матеріали будуть представлені як в текстовій, так і в аудіоверсіях.

The Daily    перша в світі iPad газета

Глобальне оновлення статей відбуватиметься раз на добу, але в разі появи гарячих новин, вони потраплятимуть в газету миттєво, і при підключенні iPad до мережі, користувач зможе одразу прочитати їх.

Окрім первинних інвестицій в розмірі $30 млн., газета матиме операційні витрати близько $2 млн. щомісяця, пише

Кого манять Карпати?

Як у Тернополі вшанували Івана Пулюя