У добру путь, блогери тернопільської Інтернет-газети «Про все»

Поділитися

Шановні блогери «Про все»!

Тиждень тому ми заснували блоги. Зробили це для Вас, шановні читачі. Адже у своїх коментарях Ви неодноразово демонстрували фаховість у різноманітних сферах. Завдяки вашим дописам, наші статті ставали повнішими та різносторонніми.   Ми зрозуміли, що Ви хочете донести суспільно-важливу та резонансну інформацію. Як відомо, протягом останніх років, «Про все» було чи не єдиним виданням на Тернопіллі, яке не цензурувало найскандальніші ситуації. Водночас, ми подавали завжди дві точки зору. Якщо це було не можливо, очікували на реакцію і згодом таки оприлюднювали позицію іншої сторони як би непривабливо вона б не виглядала в очах громадськості. Для нас немає заборонених тем, жодних «табу», на відміну від інших засобів масової інформації.

Сьогодні ми живемо в інформаційному суспільстві і цілком природно, що журналісти «Про все» не встигають охопити всі грані життя. Тому ми сподіваємось, що Ваші особисті записи про життя Тернополя, його світлі й темні сторони, особисті міркування та переживання з приводу різноманітних подій будуть цікавими іншим читачам.

Як вести блоги – особиста справа кожного. Ми не встановлюватимемо цензури. Проте, просимо не зловживати нецензурщиною, не ображати інших читачів, блогерів, громадсько-політичних та культурних діячів.

Рекомендуємо кожному, перед тим як писати, набрати в гуглях «кодекс блогера» і почитати

Велике прохання до рекламних агентів – «не піарте» свій товар чи послуги. Безкоштовної реклами не буває J «Про все» існує завдяки рекламодавцям.

У «політично стурбованих» блогерів прохання також не зловживати рекламою та піаром партій, які Вам симпатичні. Не «ліпіть» прес-релізів. Краще напишіть кілька речень власних дописів.

Маємо прохання до усіх блогерів: наші всеукраїнські інформаційні партнери цінують нас за місцеву інформацію. Особливо ексклюзивну. Тому «обсмоктування» всеукраїнських подій, які не мають прямого стосунку до нашого краю, не вітаються редакцією «Про все». Сподіваємось, у нас вийде!

У добру путь!

З повагою шеф-редактор Віталій Мацюк

Тернополяни зможуть побачити унікальну стрічку Юрія Іллєнка «Лісова пісня. Мавка»

Священик на протезах замість ніг не лише провадить церковні відправи, але успішно веде присадибне господарство та ще й бере активну участь у художній самодіяльності