У Тернополі AIESEC змінює світ вже сьогодні

Поділитися

Тебе не влаштовує власне життя? Ти прагнеш змінити  свою країну на краще? Маєш безліч ідей та бажання  втілити їх в реальність  вже сьогодні? Тоді тобі до нас!!! Приєднуйся  до всесвітньої молодіжної організації   AIESEC в локальний комітет нашого міста!

Тут завжди раді активним, ініціативним молодим людям, які не байдужі до чужих проблем, які прагнуть вдносканалюватись і реалізуватись на лідерських позиціях у команді однодумців. Реєструйся вже сьогодні : https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dF9Uai0yU2VRRGhvVF9oTzFybzVwZUE6MA – це посилання – є твоїм стартом, що дає шанс стати членом організації. Заповни анкету, пройди інтерв’ю з представником і приєднуйся до нас.

AIESEC відкриє прямий шлях до стажування за кордоном (соціальні і професійні стажування), також ти матимеш змогу  допомагати іноземцям – стажерам в Тернополі. Поглиблюй свій розвиток на регіональних та всеукраїнських семінарах, тренінгах, конференціях, обмінюйся досвідом із закордонними колегами.

Лише в нас, ти можеш ставати лідером, формувати свою команду і брати участь у безпосередньому вирішенні проблем нашого міста. Ти зможеш реально покращувати становище  ,навіть там, де раніше здавалось би це неможливо!!

Василь Деревляний у Верховній Раді став на захист Тернопільської лікарні №3

Тернополяни зможуть побачити унікальну стрічку Юрія Іллєнка «Лісова пісня. Мавка»