У Тернополі навчать мистецтва політики

Поділитися

ЦЕНТР ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ ТА АНАЛІТИКИ  ОГОЛОШУЄ ЧЕРГОВИЙ НАБІР ДО «ВИЩОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ШКОЛИ МОЛОДИХ ЛІДЕРІВ – 2011»

 

До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активну молодь та ін.

 Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.

Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.

 В рамках навчання відбудеться 3 триденних семінари для 4 фіксованих груп протягом півроку у різних регіонах України. В програмі навчання: державний устрій України та інших держав, виборчі системи, місцеве самоврядування, політичні ідеології, основи геополітики та політології.  Випускники, що продемонструють найвищі досягнення, отримають можливість стажування в органах державної влади та громадянських інституціях у м. Києві.

 До участі запрошуються кандидати від 19 до 27 років, які:

  1. Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі
  2. Займають активну життєву позицію
  3. Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін

 

Для участі у конкурсі необхідно:

  1. Заповнити Анкета учасника (знаходиться у додатку), з обов’язково заповненими усіма графами.
  2. Надіслати Резюме (шаблон у додатку) з фото.
  3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.
  4. Написати та надіслати есе на тему: «Ідеологія суспільного устрою. (На базі уривку із твору Айн Ренд «Атлант розправив плечі». Яку ідеологічну систему висвітлює даний уривок? Обґрунтуйте відповідь)» – близько 500 слів. Уривок додається у файлі або можна прочитати на сайті Центру http://www.cpsa.org.ua

 

Повний пакет документів відсилайте до 13 лютого 2011 року включно на електронну адресу cpsaua@gmail.com

Навчання в Школі здійснюватиметься за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні та Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина.

Додаткова інформація за тел. 0503127688 Віктор Таран, 0504434344 Олена Мєдведєва, 0978399981 Альона Процюк, 0671949431 Артем Щербатюк, 097 4017376 Ольга Будник або у регіональних координаторів (інформація про координаторів розміщена на сайті Центру політичних студій та аналітики (http://www.cpsa.org.ua) та соціальних мережах Група «Вища політична школа» у Фейсбуці та Контакті.

«Вища політична школа – нові принципи лідерства» була організована у 2010 році ГО «Центр політичних студій та аналітики» спільно з міжнародними партнерами. В рамках проекту протягом 2010 року було проведено серію семінарів для 140 учасників, котрі були відібрані з понад 600 заявників. Тренерами та експертами у Вищій політичній школі виступали Ніко Ланге (Директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні), Гайке Дьорренбехер (Директору Представництва Фонду Фрідріха Науманна за Свободу в Центральній та Східній Європі), Ростислав Павленко (директор програм школи політичної аналітики при Києво-Могилянській академії), Сергій Дацюк (незалежний експерт), Світлана Заліщук (Координатор кампанії Новий Громадянин), Олександр Солонтай (ФРІ), Вікторія Сюмар (Інститут масової інформації), Роман Кобець ( незалежний аналітик), Ольга Шалайська (експерт з PR технологій), Ігор Сущенко (ГО «Спікер»), Віктор Таран, Андрій Шекета, Олександр Коваленко та Олена Мєдведєва – експерти ГО «Центр політичних студій та аналітики.»

Координатор Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2011” – Віктор Таран

Регіональний координатор  Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2011” в Тернопільській області – Ігор Процик, (063)4546661

Початк руху bookcrossing в Тернополі

Святослав Липовецький з Тернополя одинадцятий серед молодіжних лідерів України