Упродовж трьох тижнів тривали захоплюючі баталії з футзалу за кубок Тернопільщини

Поділитися

Змагання проводила обласна асоціація міні-футболу під егідою ТОФФ.

Стартувало на попередньому етапі розіграшу тридцять команд, яких поділили на п’ять зон. Дванадцять кращих колективів вийшли у півфінал, де виборювали шість путівок у фінал. Вирішальні двобої за почесний трофей відбулися минулої неділі у фізкультурно-оздоровчому комплексі ДЮСШ №3.

Шляхом жеребкування учасників фіналу розділили на 2 підгрупи по три команди. У першій перемогу здобув «Креаторбуд» з Тернополя, а в другій – «Рідне місто» з Бережан. Вони й зустрілися у вирішальному двобої. Перший тайм завершився нічиєю – 2:2, а у другому представники обласного центру зуміли відзначитися ще двічі і в підсумку виграли – 4:2. Отож володарем кубка області став «Креаторбуд».

А кращим гравцем кубкових баталій – Василь Коропецький із команди–переможця, кращим бомбардиром – Микола Коржевич («Рідне місто»), а кращим воротарем – Юрій Зенько («Креаторбуд»).

Нагороджували переможців голова федерації футболу Тернопільщини Володимир Мариновський та керівник обласної асоціації міні-футболу Андрій Бабяр, повідомляє “Свобода”

Зауважимо також, що на 6 березня заплановано старт кубка області з футзалу серед жіночих команд, а 13 березня почнуться ігри чемпіонату області з міні-футболу серед чоловіків.

Тернопільські пліткарки будуть щасливі: з 1 березня абоненти, підключені до аналогових АТС, сплачуватимуть тільки фіксовану щомісячну абонентну плату незалежно від тривалості місцевих телефонних розмов

На околицях Тернополя сніг узагалі не розчищають