Два місяці на волі, а злочинів цілий букет

Поділитися

За підозрою у вчиненні крадіжки та двох грабежів оперативники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали 36-річного чоловіка. Зловмисник два місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
За попередніми даними, поселившись після в’язниці в одному з центрів реабілітації, адже житла не мав, там він скоїв крадіжку грошей. Далі став тинятися по знайомих. Однак, до кого приходив, той ставав його жертвою.
Потерпів 20-річний працівник автомийки. Якогось вечора зловмисник зайшов до нього на роботу. Візит закінчився тим, що лиходій, вихопивши ніж, став погрожувати власникові, у котрого працював знайомий. Підприємець змушений був віддати нападникові понад триста гривень виручки.
Того ж дня за фактом пограбування було порушено кримінальну справу, а підозрюваного стали розшукувати. Проте справа виявилася непростою – зловмисник був без постійного місця проживання, тож встановити його місцеперебування було нелегко.
Через декілька днів до міліціонерів звернувся ще один потерпілий від грабіжника. Чоловік прихистив вчорашнього в’язня, за що розплатився двома мобільними телефонами та п’ятистами гривень. Потерпілий розповів, що зловмисник накинувся на нього у його ж помешканні, погрожуючи сувенірним топірцем.
Зібрані свідчення допомогли правоохоронцям вийти на слід зловмисника. Його затримали.

Завершується фотоконкурс у березні « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»

Газета “Номер один” впіймала головного “свободівця” Тернопільщини