Губернатор Тернопільщини марить за популярністю Януковича: черговий ляп Хоптяна

Поділитися

Сучасні стадіони повинні бути в кожному районі Тернопільщини до Дня Незалежності. Про це заявив вроді при доброму здоров’ї, але при тотальному безгрошів’ї голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян. Для чого? Для галочки? Вже нове приміщення архіву в кінці лютого “запрацювало”. “Облбібліотека” прискореними темпами добудовується.

Сайт телеканалу ІНТБ навіть процитував губернатора, подавши в ефір його пряму мову: «Є строки для будівництва. Першим ділом знаходиться під будівництво територія, готується проектно-кошторисна документація, шукаються кошти. Інвестор і держава можуть виділити кошти за формулою «50 на 50» чи «70 на 30»».

Губернатор області зазначив, що стадіони мають бути добре освітлені, з новими роздягальнями, місцями для сидіння і пластиковими вікнами. Крім будівництва та реконструкції футбольних майданчиків, необхідно розвивати ще й дитячий, юнацький та жіночий футбол, – каже він. У кожному районі повинна бути футбольна команда, яка б могла гідно представляти Тернопільщину. Валентин Хоптян заявив, що контролюватиме роботу голів районів щодо розвитку та популяризації футболу в області особисто.

З цього приводу пригадується анекдот: після “навали” телевізорів в школи Тернопільщини, губернатор Тернопільщини пообіцяв, що у кожній сільській хаті появиться інтернет. Завдяки цьому, селяни зможуть швидше дізнатися коли у них в селі появиться газ,  гаряча вода, каналізація і навіть світло!

Всього за один день до подачі заявки на покупку Укртелекому в компанії «ЕСУ», єдиного учасника торгів, змінилися акціонери

Achtung! Achtung! Сьогодні “свободівці” покажуть “свій” Тернопіль