КВК по-монастириськи

Поділитися

Профорієнтаційна інтелектуально-пізнавальна гра «Час професіонала», організована районним центром зайнятості та відділом освіти РДА, зібрала в актовому залі Монастириського районного відділу освіти шість шкільних команд-учасників, їх уболівальників та усіх, хто зацікавився конкурсом.

За перемогу в профорієнтаційному КВК боролися команди: «Сім копійок вкупі» (Монастириська ЗОШ), «Діти майбутнього» (Висоцька ЗОШ), «Муратори» (Задарівська ЗОШ), «Професіонали» (Коропецька ЗОШ), «Феміда» (Устя-Зеленська ЗОШ) та «Всі частини тіла» ( Ковалівська ЗОШ).

Школярі весело й азартно змагалися у конкурсах «Візитка», «Розминка», «Пантоміма професії», «Конкурс капітанів», «Один день з життя професії», застосовували доречні жарти та фантазію, показуючи при цьому свій гострий розум, інтелект, кмітливість.

Під час гри юні таланти демонстрували глядачам глибокі знання змісту і специфіки професій медичної сестри, муляра, юриста, вчителя, податкового інспектора. Кожен виступ відрізнявся оригінальністю задуму, творчим підходом і гумором.

Аудиторія глядачів була приємно здивована тим, наскільки яскраво й колоритно, та ще й у жартівливому тоні конкурсанти зуміли розкрити особливості обраних ними професій.

Члени суддівської комісії – представники центру зайнятості, відділу у справах неповнолітніх, методисти відділу освіти належно оцінили старання і вміння конкурсантів. За їхнім спільним рішенням перше місце у грі виборола команда «Професіонали» (Коропецької ЗОШ). Приємним був для школярів момент нагородження, бо на кожного учасника чекали призи.

 «Шлях до досягнення мети в житті у кожного свій, – звернувся до присутніх член журі – методист відділу освіти Віталій Підвишенний. – Та, дивлячись на конкурсантів, переконуєшся, що учасники інтелектуально-пізнавальної гри «Час професіонала» в своєму житті оберуть саме ту професію, яка буде не тільки кожному до душі, але й актуальною на ринку праці».

Києву «для щастя» потрібні 10 мільярдів

Нові страхові продукти, розроблені експертами IFC, сприятимуть підвищенню якості українського агрострахування