На Тернопільщині зібрали перший мільйон!

Поділитися

Достроково, до 16 березня цього року РВ ФДМУ по Тернопільській області виконало завдання 1 кварталу 2011 року:  перерахувало до Державного бюджету України 1 мільйон 42 тисячі гривень від оренди державного майна (при завданні  1 кварталу – 900 тисяч гривень), повідомила “Про все” прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Станом на 16 березня 2011 року на контролі регіонального відділення перебувало  більше 400 договорів оренди, з яких 367 укладених регіональним відділенням, що складає 90,4 % до загальної кількості. Це на 69 договорів більше, ніж у відповідному періоді 2010 року.

З початку 2011  року укладено 10 договорів оренди державного майна на загальну суму 5201,47  гривень у місяць до держбюджету.

З метою виконання річного  завдання по надходженню коштів від оренди державного майна до Державного бюджету України у повному обсязі, колектив регіональне відділення працює над тим, щоб наростити кількість зданих в оренду об’єктів, чому сприяє  оприлюднення  Переліку потенційних  об’єктів, які можуть бути  здані в оренду .

З «Переліком потенційних об’єктів оренди» можна ознайомитися на сайтах: Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради, сайті Головного управління статистики у Тернопільській області, сайтах районних державних адміністрацій, у  друкованих та електронних  ЗМІ.

Крім того вичерпну інформацію про об’єкти оренди нададуть у відділі оренди регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області, а також – балансоутримувачі об’єктів.

Планується проведення конкурсів з оренди державного майна у квітні-травні  цього року,  готуються  нові об’єкти для виставлення на конкурси у третьому кварталі цього року.

На даний час усі договори оренди застраховані, орендарі вчасно сплачують орендну плату, ведеться робота по виявленню протизаконної оренди та стягнення коштів за незаконне використання державного майна.

Отримати  додаткову інформацію стосовно об’єктів оренди та конкурсів  можна  в  РВ ФДМУ по Тернопільській області  за  телефоном  (0352) 52-36-38.

 

 


Тернопільські селяни за Азарова “зажирують”?

Президент Віктор Янукович продовжує працювати над адміністративною реформою: Тернопільщині прийшов кінець?