Олег Вітвіцький: «Лялька «Мальчік-Ніколайчік» була би популярною і в Росії, і в Україні»

Поділитися

 

15 березня у місті Тернополі відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Рік уряду Азарова: оцінка регіонів», участь у якому взяли представники національно-патріотичних партій та громадських організацій Тернопільщини.

Головна дискусія «круглого столу» тривала навколо «досягнень» уряду Азарова у гуманітарній сфері та в мовному питанні. Всі учасники дали негативну оцінку роботі уряду в цьому напрямку і, відповідно, запропонували урядовцям повернути до бюджету заробітну плату за цілий рік.

Зокрема, лідер громадсько-політичного об’єднання “Українська справа» Олег Вітвіцький зазначив, що всі зусилля діючого уряду в гуманітарні сфері носять яскраво виражений антиукраїнський характер. «Переписуються підручники з історії України, вилучаються цілі періоди національно-визвольних змагань, вводиться цензура, – наголосив Олег Вітвіцький, – все це робиться на догоду новітнім імперіалістам з Кремля!».

Організатори заходу, також, вийшли з ініціативою щодо необхідності найняти для Прем’єра Азарова репетитора з української мови для подолання його ганебних мовних помилок. Як приклад, було запропоновано «познайомитись» з україномовною лялькою –  «дівчинкою Катеринкою», яка, хоч і вироблена в Китаї, проте добре розмовляє і, навіть,співає українською мовою.

На що Олег Вітвіцький зауважив, що своєрідною лялькою «Дружби народів», яка б мала популярність і в Україні, і в Росії, і в Китаї може стати такий собі «Мальчік-Ніколайчік» із своїми «хрестоматійними» «кровосісями» і «потняками».

У квітні Україну “накриє” дефіцит бензину?

«Як захищаються житлові права дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в Тернопільській області. Ситуація у Тернополі та районах області»