«Тернопільводгосп» здає в оренду 70 об’єктів

Поділитися

Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області пропонує в оренду 70 об’єктів, які перебувають на балансі ТОВУ «Тернопільводгосп» та його міжрайонних управлінь у різних районах області.

Серед запропонованих  об’єктів:  приміщення  різних розмірів. Потенційні орендарі, звернувшись у регіональне відділення чи до балансоутримувача, отримають вичерпну інформацію про об’єкти, а також зможуть оглянути їх та з’ясувати можливу мету їх використання.

Зокрема, пропонуються наступні  об’єкти ТОВУ  «Тернопільводгосп»:

У Тернополі (вул. За Рудкою,35) можуть бути здані в оренду 8 приміщень загальною площею 141,2 кв.м.  під облаштування офісів. Під склад,  фізкультурно-оздоровчий комплекс  або для організації  виробництва можна  взяти в оренду 2 приміщення  площею 48,4 кв.м та 25,8 кв.м., а для виробничої діяльності (швейного або меблевого цеху) найбільше може підійти частина приміщень площею 66,5 кв.м   майстерні (знаходяться у Тернополі за тією ж адресою).

Для підприємців  Бучача пропонуються в оренду: приміщення столярного цеху (38 кв.м) з обладнанням для використання за  призначенням, приміщення гаража (30 кв.м), яке може використовуватись і як гараж, і як виробниче приміщення або  склад а також  – відкритий майданчик (200 кв.м) із залізобетонним покриттям  для складування  різних конструкцій і будівельних виробів.

У Борщові може бути здане в оренду під офіс приміщення площею 14.6 кв.м в адміністративному будинку, а також 13 приміщень у господарській будівлі майстерні (загальною площею 298,53 кв.м) під офіси або й для виробничих потреб .

Підприємці Бережан, а також ті, хто мають намір розпочати свій бізнес, можуть скористатися пропозиціями Бережанського міжрайонного управління «Тернопільводгоспу», яке  пропонує в оренду 12 приміщень  майстерні загальною площею 252, 7 кв.м   під  офіси або для виробничих потреб.  Можуть бути здані в оренду  частина господарської будівлі (135,24 кв.м)  під  офіс або для виробничих потреб, димохідна труба висотою 30 метрів для встановлення стільникового зв’язку, а також – відокремлена господарська будівля (15,5 кв.м ) під офіс, площадка (0.2 га)  під складування.

У Ланівцях є перспектива оренди 19 приміщень  загальною площею 287,05 кв.м  для  офісів, складів або для виробничих потреб.  Можна взяти в оренду  частину господарської будівлі складу (136,31 кв.м),  відокремлену господарську будівлю пилорами (87,4 кв.м)  під склад або  для виробничих потреб.  Для ремонту автотранспорту пропонується ремонтний бокс у будівлі майстерні (56,64 кв.м),   для встановлення стільникового зв’язку – телеграфна вишка висотою 30 метрів.

У Кременці  здається в оренду  під офіс відокремлена господарська будівля  площею 140 кв.м

У Чорткові  для оренди під офіси та для виробничих потреб пропонуються об’єкти загальною площею 1714,9 кв.м , що знаходяться на  2-му поверсі  адміністративної будівлі.   Крім цього можна отримати в оренду  частину господарської будівлі площею 43 кв.м, для виробничих потреб або під склад та відокремлену господарську будівлю (58.4 кв.м)  (бетонний вузол з бетонозмішувачем   У- 0.5 кв.м)  для виготовлення бетонних сумішей.

Детальну інформацію щодо оренди даних об’єктів можна отримати у  регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області тел. ( 0352) 52-36-38 .

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Що підштовхує заробітчан на злочини й до самогубств?

У Тернополі радились військовослужбовці