Усі гріхи Табачника: версія з Тернополя

Поділитися

Олег Вітвіцький: «Табачник повинен піти – така позиція «Української справи!»

Лідер громадсько-політичного об‘єднання «Українська справа» Олег Вітвіцький звернувся до представників усіх національно-патріотичних сил із пропозицією, наслідуючи приклад українського письменника Василя Шкляра, під час Шевченківських днів, кожний публічний виступ завершувати фразою: «Табачник повинен піти!».

«Маючи перед собою гідну поваги позицію Василя Шкляра, маючи у серці іскру полум’яної правди  Тараса Шевченка, кожен із нас мусить чинити точно і чесно, – наголосив Олег Вітвіцький, – а, отже, називати речі своїми іменами. Табачник – українофоб, який не має права навіть дня перебувати на керівній посаді в українському уряді, а ми його уже терпимо більше року. Настає час рішучого спротиву антиукраїнським проявам серед представників діючої влади! До цього нас закликає своїм «Заповітом» і Великий Тарас».

«Шевченківські дні – особливий період для кожного українця, – відзначив Олег Вітвіцький. – У нас він, як правило, проходить у форматі покладання квітів або урочистих академій чи концертів. Так зручно для влади, але цього замало для того, щоб виконати справжні заповіти Кобзаря. Необхідна дія, боротьба проти всього, що шкодить українським національним інтересам. Почнімо сьогодні з себе – проявімо гідну громадянську позицію і ми обов’язково досягнемо результату: Табачник і вся антинародна кліка повинні піти!».

“Тернопільська правда” підпорядкувалась під… однопартійця Жебрівського?

Катерина Романовська з технічного університету – переможниця лютого у конкурсі « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»