Вітати з 8 березня губернатор Тернопільщини їздив на вотчину дружини

Поділитися

Перебуваючи на Гусятинщині з робочою поїздкою, голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян взяв участь в урочистій академії, присвяченій Міжнародному дню прав жінок і миру.

Вітаючи жінок, присутніх у святковій залі, а в їхній особі – все жіноцтво Тернопільщини, керівник області зазначив, що завдяки мудрості, силі та терпінню жінки тримається світ. Важко переоцінити її роль у різних сферах суспільного життя. Прикладів працьовитості, сили волі, виваженості та мудрості українок в нашій історії є безліч. Вони переконливі і не вимагають особливих пояснень, повідомляє сайт ОДА.

Голова ОДА побажав жінкам, щоб кожен день їхнього життя був сповнений щастям, радістю та сонцем.

Від імені Валентина Хоптяна, глядачкам та учасницям святкової імпрези, було вручено квіти. Також успішних жінок краю голова облдержадміністрації відзначив подяки.

Подяки були вручені й від імені голови районної ради Надії Хоптян, яка є, як відомо, є дружиною губернатора,  та голови районної державної адміністрації Степана Турецького.

Вінцем свята став концерт за участі артистів Тернопільської філармонії.

Керівники району подякували голові облдержадміністрації Валентину Хоптяну за влаштоване для Гусятинщини свято, а артистам-жінкам вручили квіти.

12 і 13 березня у Тернополі україно-польський вищий навчальний заклад ХХІ століття презентує

Чергова мильна булька від “свободівців”