1,5 мільони гривень надійшло до держбюджету з Тернопільської області за оренду держмайна

Поділитися

1 мільйон 500 тисяч гривень, що склало майже 40% річного завдання з надходжень від оренди державного майна, перерахувало до Державного бюджету України РВ ФДМУ по Тернопільській області, що дозволило достроково  виконати завдання 4 місяців 2011 року.

На даний час на  контролі регіонального відділення перебуває  405 договорів оренди, з яких   більше 90 %  укладено регіональним відділенням. З початку 2011 року укладено 13 договорів оренди державного майна, з яких 10 – в результаті проведення  конкурсів  на право оренди.

28 квітня 2011 року у регіональному відділенні відбудеться конкурс на право оренди державного майна, на який  виставлено  гараж площею 23,4 кв.м, що знаходиться в смт. Козова Тернопільської області. Мета передачі в оренду нерухомого майна:   розміщення майстерні з технічного обслуговування та ремонту автомобілів.

Чотири конкурси з оренди державного майна заплановані на травень цього року. Два конкурси відбудуться 12 травня, а інші два – 19 травня цього року. Сумарна початкова орендна плата за чотири об’єкти складає  4300 гривень.

Готуються нові конкурси, які відбудуться у  червні  цього року.

Отримати  додаткову інформацію стосовно виставлених на конкурси та інших потенційних об’єктів оренди, часу та умов конкурсів можна в РВ ФДМУ по Тернопільській області  за  телефоном  (0352) 52-36-38, повідомили “Про все” у прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

 

У Тернополі офіс площею 36 метрів квадратних можна орендувати за 1321 гривню

На Тернопільщині безробітні впорядковують автодороги