29 квітня мер Тернополя проведе свій перший аукціон

Поділитися

УВАГА! 29 квітня 2011 року відбудеться АУКЦІОН!

Управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради повідомляє про приватизацію наступного об’єкта комунальної власності міста:

1
Назва об’єкта приватизації: Будівля та приміщення
Місцезнаходження: м. Тернопіль, просп. Степана Бандери, 2
Відомості про приміщення та земельну ділянку: Трьохповерхова будівля з підвалом (літ.А) загальною площею 1254,7 кв.м та частина підвального приміщення (літ.В) площею 36,1 кв.м.

Земельна ділянка окремо не виділена. Питання землекористування покупець вирішує самостійно відповідно до чинного законодавства після підписання договору купівлі-продажу об’єкта.

На даний час будівля та приміщення використовуються третіми особами. Прийнято судове рішення про звільнення.

Умови продажу: 1.Подальше використання об’єкта визначає покупець.

2.Дотримання санітарно-екологічних та протипожежних норм експлуатації об’єкта, утримання прилеглої території у належному санітарному стані.

3.Об’єкт приватизації відчужується або здається в оренду з додержанням умов на яких він був придбаний.

4.Покупець відшкодовує витрати, пов’язані з підготовкою об’єкта до приватизації та бере на себе витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта.

5.У випадку відмови покупця від підписання протоколу аукціону або укладення договору купівлі-продажу об’єкта, сума застави не повертається. Крім того покупець відшкодовує витрати, пов’язані з підготовкою об’єкта до приватизації та позбавляється права на подальшу участь в аукціоні з продажу цього об’єкта приватизації.

Початкова ціна (грн.) 3 722 388,00
Сума застави (грн.) 372 238,80
Умови розрахунків за об’єкт (засоби платежу): Продаж об’єкта приватизації юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти.
Час та місце особистого ознайомлення з об’єктом: В робочі дні за місцем його розташування.

 

ДО УВАГИ ПОКУПЦІВ!

Для того, щоб подати заяву на участь в аукціоні, покупці сплачують реєстраційний внесок, що складає суму неоподаткованого мінімуму (17 гривень) і заставу в розмірі 10% від початкової ціни об’єкта на позабюджетний рахунок управління обліку та контролю за використанням комунального майна № 37186006004492 в ГУДКУ у Тернопільській області, МФО 838012, ЗКПО 37519833.

Заяви на участь в аукціоні встановленого взірця разом з платіжними та іншими документами приймаються в управлінні обліку та контролю за використанням комунального майна за адресою м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 21, каб. 7.

Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні – 3 дні до початку аукціону.

Аукціон відбудеться 29 квітня 2011 року об 11 годині за адресою: м. Тернопіль, вул. М.Шашкевича, 3, каб. 41 у приміщенні Тернопільської регіональної філії державного підприємства “Укрспецзем”. Реєстрація учасників аукціону розпочинається о 10 годині, повідомляє сайт міської ради.

Консультації та довідки можна отримати в управлінні обліку та контролю за використанням комунального майна. Телефони для довідок: (0352) 52-40-62, 25-58-63.

Черговий пустопорожній піар тернопільської влади

Як контролювати депутатів Верховної Ради від Тернопільщини?